Kan ik een product ruilen of retourneren, indien het niet aan mijn verwachtingen voldoet?

In het kader van de Wet ‘Kopen op Afstand’ heeft u na het doen van aankopen bij ons het recht op een bedenkperiode van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden geretourneerd zonder opgave van reden, mits in 100% nieuw staat en in de originele verpakking. In verband met hygiëne kunnen wij gebruikte producten niet retour nemen, zoals matrassen, hoofdkussens en dekbedden welke reeds gebruikt/beslapen zijn. Showroommodellen en in de opruiming verkochte artikelen kunnen niet retourneert worden. Graag ontvangen wij van u een email, waarin u aangeeft wat u wenst te retourneren en daarnaast het ordernummer van uw bestelling. Ook vernemen wij graag of u het artikel wenst te ruilen voor een ander product uit ons assortiment of dat u het aankoopbedrag graag retour ontvangt. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hotelbedding4you.nl. Na ontvangst van uw mail, mailen wij u de retourprocedure.

Garantie

Tot één jaar na factuurdatum ontvangt u een garantie op alle reparaties dan wel vervangingen (inclusief vracht- en voorrijkosten), tenzij er schade is ontstaan door verkeerd gebruik van het product. Tussen 1 en 2 jaar na de aankoop van het product, zal HotelBedding4You 2/3 van alle reparaties / vervanging (inclusief vracht- en voorrijkosten) vergoeden, tenzij de schade is ontstaan door verkeerd gebruik van het product.
Tussen de 2 en 3 jaar na factuurdatum zal HotelBedding4You 1/3 van alle reparaties dan wel vervanging (inclusief vracht- en voorrijkosten) vergoeden, tenzij de schade is ontstaan door verkeerd gebruik van het product.Aansluitend is het goed te vermelden dat door jarenlange ervaring in de projectmarkt HotelBedding4You exact weet wat men van welke producten kan verwachten. Wanneer u, onverhoopts, buiten de garantietermijn een klacht of probleem hebt, aarzel dan niet om ons te bellen, we komen er altijd uit!

Identiteit ondernemer

Hotelbedding B.V.
Sandtlaan 36 Unit C11A
2223 GG Katwijk a/d Rijn
info@hotelbedding4you.nl
T: +31(0)71-4078144
KVK nummer: 28115599
BTW nummer: NL817880392B01