Over onze Winkel

In 1998 zijn wij begonnen met onze eerste winkel in Nootdorp, de MatrassenCentrale. Hierop volgde onze 2e winkel, MultiBed, te Katwijk a/d Rijn. In diezelfde periode besloten we niet de richting van de waterbedden te volgen, wat toen echt een hype was, maar om in zee te gaan met onze huidige leverancier, die juist was begonnen met de ontwikkeling van boxsprings, ook wel bekend als hotelbed.

Hierop hebben wij meer winkels geopend, maar kwamen in 2006 tot de conclusie dat concrete detailhandel in zijn toenmalige vorm, niet de juiste was. Hierop is HotelBedding opgericht waarmee wij in 1ste instantie de Nederlandse hotellerie zijn gaan benaderen. Dit wel met in ons achterhoofd de waarden die een particulier belangrijk vindt, dat wil zeggen de volledige ontzorging bieden! Dit houdt kortweg in dat de bedden niet zomaar geleverd worden, maar in goed overleg wordt afgesproken hoe en wanneer de bedden geplaatst gaan worden. Vanzelfsprekend altijd op de kamer, zoals dat thuis ook gaat.

Na een jaar of 5 actief bezig geweest te zijn, een klantenbestand van ruim 1300 B&B’s, Hotels en Bungalowparken te hebben opgebouwd, kunnen we stellen dat HotelBedding marktleider is geworden in Nederland. Tot onze klantenkring kunnen wij ketens rekenen zoals Amrath, Best Western, Hampshire, Golden Tulip, NH Hoteles, Landal en van der Valk. Maar ook bijzondere projecten zoals het oudste hotel van Nederland, de Draak te Bergen op Zoom. Ook het prestigieuze project de SS Rotterdam hebben wij voorzien van ruim 500 bedden. En wat dacht u van het 1ste Hilton Garden Inn van Nederland?

Een vanzelfsprekend gevolg van goede referenties en goede producten, is dat de gasten zich afvragen waar de bedden vandaan komen. Bij hele dure hotels is het soms mogelijk een bed te bestellen, echter gezien de hoge prijzen van deze hotelkamers correspondeert dit vaak ook met de prijs van hun bedden. Hierop is er door ons besloten om een aparte tak van HotelBedding op te richten, speciaal gericht op de particuliere klant. HotelBedding4You is een feit en zijn wij hier terug waarmee alles begon……..

 

Visie HotelBedding4you 

De visie van HotelBedding4you laat zien waar wij naartoe willen in de komende jaren en daarbij waar we over een aantal jaar willen staan in de markt. 

Door de jarenlange ervaring met ons B2B moederbedrijf HotelBedding actief in de hotelbranche, beschikken wij over een enorme kennisbank aan informatie. Met deze kennis en internationale ervaring ligt onze visie en streven met HotelBedding4you in het marktleiderschap niet enkel in Nederland maar tevens in overige landen waar wij op den duur actief in zullen zijn. Voor ons is het vanzelfsprekend dat wij deze positie op een maatschappelijk en verantwoorde manier zullen na streven.

Value-for-money is hetgeen waar wij elke dag onze focus opleggen. Dit streven zullen wij in de komende jaren blijven navolgen en verbeteren. Het gevoel van luxe, rust en geborgenheid voor een betaalbare prijs zal ten allen tijde onderdeel uitmaken van onze algehele visie. Evenals wij er ten allen tijde naar zullen streven de consument net zo comfortabel en met een gezonde nachtrust te laten slapen op één van onze producten als hij gewend is van menig 4-5 sterren hotel.

Missie HotelBedding4you

De missie van HotelBedding4you beschrijft de waarden en identiteit van het bedrijf. 

Wat ons elke dag drijft als onderneming is het bieden van een gezonde en comfortabele nachtrust op een betaalbare wijze zodat deze voor iedereen bereikbaar is. Wij streven naar erkenning op het gebied van persoonlijke service & advies, het leveren van kwaliteit met inspirerende producten in het vlaue-for-money segment. Met ons moederbedrijf Hotelbedding hebben wij in de loop der jaren de positie als marktleider in Nederland weten te bemachtigen. Ons streven is ernaar om ook het marktleiderschap binnen Nederland in de consumenten branche te dienen.

Wij onderscheiden ons zoals gezegd door de jarenlange ervaring op de B2B markt en willen de vergaarde kennis uit dit segment dan ook graag toepassen op de consumenten markt.

De nachtrust staat centraal in onze onderneming, wij zien dit dan ook als de basis van een gezond leven. Wij weten maar al te goed dat men hoge eisen aan de nachtrust stelt, zoals dit in onze ogen ook verwacht mag worden. Persoonlijk advies en voorlichtingen zijn bij ons dan ook de eerste stap in het proces bij de aanschaf van een nieuw bed. Wij zullen op basis van uw persoonlijke wensen en gezondheid(klachten) een advies op maat geven. 

HotelBedding4you