Veelgestelde vragen Hotelbedding4you

Alle genoemde prijzen op onze website worden inclusief BTW weergegeven. De prijs die bij het product staat is dan ook de prijs die u betaalt voor het desbetreffende product. Wel worden eventuele verzendkosten nog in rekening gebracht. Wanneer u een zakelijke klant bent, dan verwijzen wij u door naar HotelBedding BV.

Ondanks het ruime assortiment van HotelBedding4You kan het uiteraard zijn dat u het door u gewenste product niet kunt vinden op onze website. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn ontvangen wij uw productaanvraag graag via de mail of per telefoon. Wij zullen dan voor u nagaan of wij het desbetreffende product kunnen leveren of wellicht een vergelijkbaar product. HotelBedding4You probeert aan al uw wensen te voldoen en levert op maat!

Ja, Onze showroom aan de Sandtlaan 36 Unit C12 te Katwijk a/d Rijn, is geopend op maandag van 12:00 tot 17:00, op dinsdag t/m donderdag van 10:00 tot 18:00 en op vrijdag van 10:00 tot 17:00.

Alle bestellingen worden gratis bij u thuis afgeleverd en desgewenst gemonteerd, in geheel Nederland (inclusief de Waddeneilanden) en België.

Ja, deze kunt u na bevestiging dat uw bestelling voor u klaar staat, afhalen aan ons magazijn aan de Sandtlaan 36 Unit C12 te Katwijk a/d Rijn.
Openingstijden magazijn: maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00

Wij leveren ook buiten Nederland. U kunt het buitenlandse afleveradres bij uw bestelling opgeven en wij zorgen dat de goederen hier bezorgd worden. De verzendkosten voor aflevering in het buitenland verschillen echter van de verzendkosten binnen Nederland. Afhankelijk van het volume en de afleverlocatie volgt een prijs aangaande de verzendkosten.

Nee, bij HotelBedding4You hoeft u niet aan te betalen.

iDeal

Indien u kiest voor betaling met iDeal, kunt u uw bestelling eenvoudig en veilig afrekenen via uw vertrouwde internetbankieromgeving. Met iDeal kunt u direct het verschuldigde bedrag overmaken van uw bankrekening naar onze rekening. Deze betaalmethode is snel en gemakkelijk, en wordt ondersteund door de meeste Nederlandse banken. Zodra de betaling is voltooid, gaan wij direct over tot de verwerking en verzending van uw bestelling.

Bancontact

Indien u kiest voor betaling met Bancontact, kunt u uw bestelling eenvoudig en veilig afrekenen via uw Belgische betaalkaart. Met Bancontact kunt u snel en gemakkelijk het verschuldigde bedrag overmaken van uw bankrekening naar onze rekening. Deze betaalmethode wordt breed ondersteund door Belgische banken en biedt u een vertrouwde en betrouwbare manier van betalen. Zodra de betaling is voltooid, gaan wij direct over tot de verwerking en verzending van uw bestelling. Let op: Bancontact is alleen beschikbaar voor klanten met een Belgische bankrekening.

Rembours

Indien u kiest voor levering onder rembours, kunt u uw bestelling afrekenen aan de deur. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar betaling na ontvangst van de bestelling, kunt u de goederen contant of per mobiele PIN afrekenen bij onze bezorgdienst. Houdt u bij PIN betalingen rekening met een eventueel limiet, uw bank kan u hierover informeren. Mobiel Pinnen gaat helaas niet in het buitenland.

Overschrijving

Bij de optie “Overschrijving” ontvangt u van ons een automatische bevestiging van uw bestelling met daarbij de factuur. U maakt het verschuldigde bedrag, onder vermelding van het factuurnummer, over op IBAN nummer: NL14ABNA0609089110 t.n.v. Hotelbedding4you te Katwijk. Het verschuldigde bedrag dient 24 uur voor de geplande leverdag op onze bankrekening te zijn bijgeschreven.

HotelBedding4you levert ook producten buiten Nederland. Wanneer u een bestelling vanuit het buitenland plaatst, kunt u kiezen voor een betaling vooraf per overschrijving op ons bankrekeningnummer of contant aan onze bezorgdienst. Mobiel Pinnen gaat helaas niet in het buitenland.

Nee, gezien de scherpe prijzen en de bijkomende kosten voor het op rekening bestellen, is dit bij HotelBedding4you niet mogelijk.

  • Wanneer het product op voorraad is, wordt deze informatie verschaft bij de productomschrijving.
  • Indien het door u bestelde product voorradig is, zal de gemiddelde levertijd ca. 5-7 werkdagen bedragen.
  • Als het door u bestelde product niet voorradig is vindt de levering binnen 2 tot 3 weken plaats. Nadat wij uw bestelling ontvangen hebben, zullen wij u binnen 1 werkdag de exacte levertijd telefonisch doorgeven. Wanneer de levertijd langer blijkt te zijn dan door ons is aangegeven, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
  • Artikelen die nog geproduceerd moeten worden, zoals bijvoorbeeld specifieke of grote materialen, hebben een langere levertijd. Na ontvangst van de bestelling zullen wij u binnen 1 werkdag op de hoogte stellen van de levertijd.
  • Voor de exacte levertijd van een product kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.
  • Voor levering in het buitenland geldt doorgaans dezelfde levertijd.

Nee, dit hoeft niet. Wij werken in blokken van ca. 2 uur. Tevens is het mogelijk dat onze bezorgdienst u eventueel een half uur van te voren belt, zodra hij in de buurt is.

Wanneer uw bestelling nog niet verzonden is kunnen wij te allen tijde uw gegevens nog wijzigen. U kunt dan contact met ons opnemen via de email of telefonisch.

In het kader van de Wet ‘Kopen op Afstand’ heeft u na het doen van aankopen bij ons het recht op een bedenkperiode van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden geretourneerd zonder opgave van reden, mits in 100% nieuw staat en in de originele verpakking. In verband met hygiëne kunnen wij gebruikte producten niet retour nemen. Graag ontvangen wij van u een email, waarin u aangeeft wat u wenst te retourneren en daarnaast het ordernummer van uw bestelling. Ook vernemen wij graag of u het artikel wenst te ruilen voor een ander product uit ons assortiment of dat u het aankoopbedrag graag retour ontvangt. Na ontvangst van uw mail, mailen wij u de retourprocedure.

Tot één jaar na factuurdatum ontvangt u een garantie op alle reparaties dan wel vervangingen (inclusief vracht- en voorrijkosten), tenzij er schade is ontstaan door verkeerd gebruik van het product. Tussen 1 en 2 jaar na de aankoop van het product, zal HotelBedding4You 2/3 van alle reparaties / vervanging (inclusief vracht- en voorrijkosten) vergoeden, tenzij de schade is ontstaan door verkeerd gebruik van het product.

Tussen de 2 en 3 jaar na factuurdatum zal HotelBedding4You 1/3 van alle reparaties dan wel vervanging (inclusief vracht- en voorrijkosten) vergoeden, tenzij de schade is ontstaan door verkeerd gebruik van het product.Aansluitend is het goed te vermelden dat door jarenlange ervaring in de projectmarkt HotelBedding4You exact weet wat men van welke producten kan verwachten. Wanneer u, onverhoopts, buiten de garantietermijn een klacht of probleem hebt, aarzel dan niet om ons te bellen, we komen er altijd uit!

Alle producten van HotelBedding4You komen uit Duitsland en dragen dan ook met trots het label “Made in Germany”.