Beste mensen,

Vanwege Covid-19 heeft HotelBedding vergaande maatregelen getroffen voor zowel de veiligheid van u, uw gasten en onze medewerkers.

Daarom hebben wij de volgende maatregelen getroffen om voor u en ons nog alles zo goed mogelijk naar gezondheid én wens te laten verlopen.

  • Contact met onze bezorgers en uw medewerkers zal tot een minimum van 2 meter worden gebracht.
  • Zorgt u er alstublieft voor dat alle benodigdheden voor het betreden van de kamers klaarliggen (sleutels, keycards, kamerlijst, etc.) en nog liever dat de deuren voorafgaand geopend zijn.
  • Zorgt u dat de doorloop (heen en weer) naar de kamers vrij is.
  • Zorg ervoor in het geval van het afvoeren van bedden, dat deze bedden ontdaan zijn van beddengoed en -linnen en dat de bedden 24 uur niet in gebruik zijn geweest in de desbetreffende kamers.
  • Het tekenen van de pakbon zal per e-mail gedaan worden.
  • Mochten er gezondheidsklachten heersen onder uw of ons personeel; laten wij elkaar dat dan melden, zodat we de afspraak kunnen verplaatsen.
  • Onze showroom is gewoon geopend voor particulieren en zakelijk bezoek. Ook op afspraak is dit mogelijk. U kunt natuurlijk altijd terecht op onze zeer informatieve websites en telefonisch en per email contact hebben met één van onze accountmanagers voor ondersteuning die gewoon voor u beschikbaar zijn tussen 09:00 en 17:30.

Zakelijk T: +31(0)71-4063666 Particulier T: +31(0)71-4078144

W: www.hotelbedding.nl   www.hotelbedding4you.nl

Wij van HotelBedding hebben de kwaliteit van onze service hoog in het vaandel staan en uiteraard kunt u blijven uitgaan van onze volledige toewijding.

Net zoals iedereen volgen wij het nieuws en de ontwikkelingen op de voet en werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM.

Ik wens iedereen het allerbeste in deze tijden!

Met vriendelijke en dienstbare groet,

Dennis de Lie

CEO & Eigenaar HotelBedding